Over mij

“You’ve always had the power my dear, you just had to learn it for yourself.” – Glinda the Good Witch

Geboren in een familie met weinig oog voor kunst en cultuur weet kunst en cultuur mij wel te vinden. Een eigen wereld creëren biedt veiligheid in mijn turbulente jonge jaren. Piano spelen, dansen, zingen en theater zijn de ingangen om te kiezen voor een leven als artieste. Al vanaf mijn 5e levensjaar is het dan ook duidelijk, theater gaat mijn werk worden!  Allround en all over want, alles moet worden aangeraakt om zo andere te raken!

In 2003 studeer ik af van de Toneelschool als actrice en muziektheatermaker. Mijn ideeën over theater zijn op z’n kop gezet en mijn passie voor het vak is nog maar een vage  herinnering. Alles wat ik dacht te kunnen, is niet goed genoeg. Ik moet me op één ding richten volgens “de professionals”.    De theaterregels mogen niet worden overschreden. 

Via verscheidene producties, projecten en ontmoetingen inclusief vallen en opstaan kom ik er zelf achter wat mijn waarheid is en bevind ik me NU waar ik wezen wil.

 

           

 

Mijn kracht ligt juist in mijn veelzijdigheid en “de regels” overschrijden. Ik speel, zing, beweeg en maak. En als al deze vormen bij elkaar komen ben ik op mijn best! Snel schakelen, focus, wisselen van kleur en tones, ritmisch en alert om te vertragen in het moment. Het spel van vraag en antwoord met diegene die aanschouwt. Uitbarsten in een kakafonie van alles wat Kunst mag heten om vervolgens de stilte toe te laten die altijd op de achtergrond meespeelt.

 

Info

Naam: Naomi Antonius
Locatie: Amsterdam, Nederland
E-mail: info@naomiantonius.nl

 

Actrice

Le Coq, Grotowski, Brook

Zangeres

Mezzo Sopraan – brede ligging

Presentatrice

On Stage -TV- Debat-Dagvoorzitter-Moderator

Voice-over

Info – Commercial – Nieuws – Story

Docent

Theater & Zang

Naomi

Antonius