Over Naomi

You’ve always had the power my dear, you just had to learn it for yourself.” – Glinda the Good Witch

Geboren in een familie met weinig oog voor kunst en cultuur weet kunst en cultuur mij wel te vinden. Een eigen wereld creëren biedt veiligheid in mijn turbulente jonge jaren. Piano spelen, dansen, zingen en theater zijn de ingangen om te kiezen voor een leven als artieste. Al vanaf mijn 5e levensjaar is het dan ook duidelijk, theater gaat mijn werk worden! 

Mijn kracht ligt in mijn veelzijdigheid en “de regels” overschrijden. Ik speel, zing, schrijf, beweeg en maak. En als al deze vormen bij elkaar komen ben ik op mijn best! 

Daarbij ben ik graag betrokken bij het proces. Veel mensen ervaren het als prettig dat ik meedenk en vragenstel om tot zo’n goed mogelijk artistiek resultaat te komen. Wetende dat het allemaal “work in progress” is.

Mijn verhaal

Hoe ik begon

Mijn allereerste voorstelling in het theater zag ik op mijn 8e. De GVR van Roald Dahl, gespeeld door één acteur. Dat was magie. Daarnaast kende ik ook nog een grappige man op de TV…Toon Hermans. Hier begon mijn liefde voor de kleinkunst.

In 2003 studeer ik af van de Toneelschool als actrice en muziektheatermaker. 

Via verscheidene producties, projecten en ontmoetingen inclusief vallen en opstaan kwam ik er zelf achter wat mijn talent is. 

Het op een luchtige en creatieve manier brengen van een serieuze boodschap ligt mij erg goed. Vaak word ik dan ook gevraagd om mee te kijken met andere makers hoe de overdrachts vorm zo goed mogelijk tot zijn recht komt. Uiteindelijk kom ik altijd zelf uit bij eenvoud.

Doormiddel van diverse kunstvormen te combineren, spreek ik een groot publiek aan.

Nieuwsgierig? Mail me!

Inspiratie

“A true artist is not one who is inspired, but one who inspires others”

―  Salvador Dali

Connectie

 Mijn ambacht

  • Actrice – Le Coq, Grotowski, Brook
  • Zangeres – Mezzo Sopraan – brede ligging
  • Presentatrice – On Stage -TV- Debat-Dagvoorzitter-Moderator
  • Voice-over – Info – Commercial – Nieuws – Story
  • Scenario schrijver – TV & Film
  • Docente – Theater & Zang