Dagvoorzitter

Oog voor mensen - Hart voor het vak.

Professionele dagvoorzitter met expertise in gemeentelijke instellingen, zorg & samenleving en diversiteit.

“Alleen de waakzaamheid van de publieke opinie verzekert de toekomst van een maatschappij”- Noam Chomsky.

Gemeentelijke Instellingen

Met meer dan 16 jaar expertise in de werking van gemeentelijke instellingen, ben ik als geen ander bekend met de dynamiek tussen beleid en uitvoering. Of het nu gaat om de stadsreiniging of de gemeenteraadsleden, ik heb ze allemaal ontmoet en begeleid.

Ik blijf gefascineerd door de invloed van het overheidsstelsel op burgers en de uitdagingen om beleid op een menselijke manier over te brengen en te realiseren. Voor mij is het een vertrouwd terrein om symposia, evenementen en speciale dagen voor overheidsinstellingen te begeleiden als dagvoorzitter.

Ben je op zoek naar een deskundige dagvoorzitter? Neem dan vrijblijvend contact met mij op!

Diversiteit

Met mijn persoonlijke ervaringen en kennis over diversiteit kan ik een waardevolle bijdrage leveren aan het vormgeven van uw evenement.

Als dagvoorzitter voor de LHBTQIA+ community en BIPOC gemeenschap ben ik een betrokken en ervaren professional die zich inzet voor veiligheid, welzijn en cultuur. Met ruime kennis en ervaring op het gebied van etniciteit, seksuele oriëntatie, genderidentiteit en -expressie begeleid ik thema’s met open vragen en oprechte deelname aan een bewustwordingsproces. Ik leg gemakkelijk contact en leid discussies op een respectvolle en inhoudelijke manier. Ik geloof in een dag die ruimte biedt voor informatie, nieuwsgierigheid, humor en verbinding. Graag denk ik met je mee om een passend programma op te zetten. Laten we samenwerken en een positieve impact creëren!

Neem contact met mij op om je doelen te bespreken en samen te werken aan een onvergetelijke ervaring.

Zorg en Samenleving

Naast overheidsinstellingen ben ik zeer vertrouwd met het uitgebreide zorgsysteem in Nederland. Het is een betekenisvol werkgebied waar toegewijde professionals zich inzetten voor degenen die het op eigen kracht niet kunnen of even niet meer weten.

Als dochter van een zorgmedewerker gaat mijn hart uit naar deze zorghelden en hun onvermoeibare inzet, zelfs te midden van de huidige chaos. Ik raak geïnspireerd door innovatieve ideeën die mensen zo zelfstandig mogelijk maken en ik geloof sterk in de kracht van gemeenschap. Of het nu gaat om een diepgaand gesprek of een bijzondere dag in de zorg, ik sta klaar om jullie dag of evenement te begeleiden.

Aarzel niet om contact met mij op te nemen via e-mail voor een afspraak.

Dagvoorzitter

 

Als veelzijdige dagvoorzitter zorgt Naomi’s kennis op het gebied van maatschappelijke kwesties, beleid en regelgeving, gelijkheid, diversiteit en aanverwante onderwerpen voor een tot nadenken en boeiende ervaring.

Naomi Antonius is een effectieve dagvoorzitter met uitstekende communicatieve vaardigheden die het publiek kan betrekken, rustig blijft onder druk en goed is geïnformeerd over het onderwerp van het evenement.

Cruciaal om ervoor te zorgen dat uw evenement succesvol verloopt.

Met jaren ervaring  als communicatietrainer, coach, mediator en docent kan zij een podium creeëren voor en door anderen.

Presentatrice

Het smakelijk aan elkaar praten van artiesten en/of sprekers via humor, prescence en openheid. De gelegeheid geven om de ruimte te laten vullen met hun boodschap. Flexibel, improviserend en meedenkend een programma neerzetten met een gevoel van zindering & professionaliteit!

Als theater professional en performer weet Naomi als geen ander hoe het podium werkt. Ze geeft dan ook graag de mic aan andere collega’s uit het vak!

 

Zowel op het podium als ( live ) uitzendingen behoren tot mijn mogelijkheden. Sinds 2005 sta ik met volle energie en passie voor zowel de camera als op het podium.

Ik denk graag mee bij het creëren van scripts/formats en het leveren van een gepaste presentatie. Of het nu gaat om het betrekken van kijkers bij een onderwerp of het voeren van diepgaande één-op-één gesprekken, ik draai er mijn hand niet voor om!

Als dagvoorzitter ben ik ervan overtuigd dat kennis van het onderwerp, communicatieve vaardigheden, luisteren en de kracht van overdracht essentieel zijn. Op een evenement sta ik in de schijnwerpers als moderator, terwijl ik er juist voor zorg dat de aandacht niet op mij gericht is. Een succesvolle begeleiding van de dag is als een meeslepend muziekstuk, waarbij verschillende tempo’s, dynamiek en stiltes samenkomen tot een harmonieus geheel.

Ik durf te beweren dat ik hierin uitblink!

Wil je meer weten?

Ik kijk graag met je mee en stel gerichte vragen om tot een helder doel te komen.

Mail me en ik ga kijken wat ik voor jou kan doen!