Mijn kunde

“The stage is not merely the meeting place of all the arts, but is also the return of art to life” – Oscar Wilde

Theater

Wat

Als actrice & performer ben ik werkzaam in  (muziek)theater/tv – entertainment branche. On stage and off stage. Binnen en buitenland.  Het werken vanuit een totaliteit geeft mij het meeste voldoening. Daarnaast spreek ik voice overs in, mag ik presenteren en dagvoorzitter zijn en ook nog lesgeven. Kortom breed inzetbaar!

Hoe

Dienstbaar aan wat is. Om zo in een “flow” te komen waarin materiaal en ruimte elkaar ontmoeten. Dat kan in verschillende functies zijn; actrice, zangeres, presentatrice, regisseur, maker, schrijver of docent.

En natuurlijk intens veel lachen…

Waarom

Nu kan ik een heel mooi verhaal opschrijven over mijn liefde voor Kunst en alles wat daar aan schuurt. Ik kan vertellen over het creatieve proces van maken & ontwikkelen. Hoe ideeen ontstaan op de meest onverwachte momenten. Waardoor “alles” even stil staat. But in the end….

Het brengt ons allen uiteindelijk op een plek die we als vreugdevol ervaren!

“Schoonheid is niet het beeld dat je zou willen zien, noch het lied dat je zou willen horen, maar veeleer een beeld dat je al ziet, al sluit je je ogen, en een lied dat je hoort, ook al sluit je je oren”  – Khalil Gibran.

Beeld

“Na de stilte komt muziek het dichtst bij het zeggen van het onzegbare.”- Aldous Huxley

Geluid

“Het enige moment waarop je echt communicatie hebt is als twee mensen de taal even goed of even slecht spreken.” – Margaret Mead

Presentatrice-Moderator

Wil je met mij samenwerken?