film & TV

“IF it’s a good movie, The sound could go off and the audience still have a pretty clear idea of what was going on”- Alfred Hitchcock

Wat

Tv serie, films of commercials. Regelmatig mag ik me op de set begeven en dat is een welkome afwisseling met het theater. Daarbij volgde ik ook nog twee semesters script writing aan de scenario vakschool.

Waar

Op locatie, in de studio en zelf in het buitenland mocht ik voor de camera verschijnen!

Waarom

Het was niet mijn oorspronkelijke intentie om voor de camera te staan toen ik besloot een toneelopleiding te volgen. Toch krijg ik in dat veld veel kansen. Het is een welkome afwisseling om in een ander tempo een scène neer te zetten. Het is verbijsterend wat er allemaal bij komt kijken en ik voel me meestal een kind in een snoepwinkel…

Elixer BNN-VARA

Drama serie ELIXER van BNN/VARA.

Afgelopen jaren werkte ik met diverse regisseurs aan tv/film en commercials. Waaronder: Dana Nechustan, Johan Nijenhuis, Jelle de Jonge, Pim Vosmaer e.v.a.

buurtzorg Johan Nijenhuis - Naomi Antonius

Commercial voor buurtzorg