Dagvoorzitter

Naomi Antonius: de dagvoorzitter gespecialiseerd in het begeleiden van symposia, evenementen en speciale dagen.

UW PROFESSIONELE DAGVOORZITTER - DÉ KEUZE VOOR EEN SUCCESVOL EVENT.

“Alleen de waakzaamheid van de publieke opinie verzekert de toekomst van een maatschappij”- Noam Chomsky.

Overheid en Gemeentelijke Instellingen

Ik blijf gefascineerd door de invloed van het overheidsstelsel op burgers en de uitdagingen om beleid op een menselijke manier over te brengen en te implementeren. Voor mij is het dan ook vertrouwd terrein.

  • Met meer dan 16 jaar expertise in de werking van gemeentelijke & overheids instanties.
  • Bekend met de dynamiek tussen beleid en uitvoering.
  • Ervaring met de verticale organisatie structuur.

Ben je op zoek naar een deskundige dagvoorzitter? Neem dan vrijblijvend contact met mij op!

Samenleving

Naast overheidsinstellingen ben ik zeer vertrouwd met het uitgebreide zorg, onderwijs en kennissysteem in Nederland.

Als dochter van een zorgmedewerker gaat mijn hart uit naar iedereen die zich  onvermoeibare inzet voor mens en maatschappij, zelfs te midden van de huidige chaos.

Ik raak geïnspireerd door innovatieve ideeën op het gebied van kennis en ik geloof sterk in de kracht van gemeenschap. Of het nu gaat om een diepgaand gesprek of een bijzondere dag, ik sta klaar om jullie dag of evenement te begeleiden.

Aarzel niet om contact met mij op te nemen via e-mail voor een afspraak.

Diversiteit

Met mijn persoonlijke ervaringen en kennis over diversiteit kan ik een waardevolle bijdrage leveren aan het vormgeven van uw evenement.

Als dagvoorzitter voor de LHBTQIA+ community en BIPOC gemeenschap ben ik een betrokken en ervaren professional die zich inzet voor:

  • veiligheid
  • welzijn
  • en cultuur.

Met ruime kennis en ervaring op het gebied van:

  • etniciteit
  • seksuele oriëntatie
  • genderidentiteit en -expressie

…begeleid ik thema’s met open vragen en oprechte deelname aan een bewustwordingsproces. Ik leg gemakkelijk contact en leid discussies op een respectvolle en inhoudelijke manier. Ik geloof in een dag die ruimte biedt voor informatie, nieuwsgierigheid, humor en verbinding.

Graag denk ik met je mee om een passend programma op te zetten. Laten we samenwerken en een positieve impact creëren!

Neem contact met mij op om je doelen te bespreken en samen te werken aan een onvergetelijke ervaring.

Foto boven: Beeldbroeders. Foto rechts: Fleur Beemster

 

Dagvoorzitter

 

Als veelzijdige dagvoorzitter zorgt Naomi’s kennis op het gebied van maatschappelijke kwesties voor een tot nadenken en boeiende ervaring.

Naomi Antonius is een effectieve dagvoorzitter met uitstekende communicatieve vaardigheden die het publiek kan betrekken, rustig blijft onder druk en goed is geïnformeerd over het onderwerp van het evenement.

Cruciaal om ervoor te zorgen dat uw evenement succesvol verloopt.

Met jaren ervaring  als communicatietrainer, coach, mediator en docent kan zij een podium creëren voor en door anderen. Je kunt mij als dagvoorzitter inhuren via onderstaande knop.

Mijn opdrachtgevers:

 

Zowel op het podium als ( live ) uitzendingen behoren tot mijn mogelijkheden. Sinds 2005 sta ik met volle energie en passie voor zowel de camera als op het podium.

Ik denk graag mee bij het creëren van scripts/formats en het leveren van een gepaste presentatie. Of het nu gaat om het betrekken van kijkers bij een onderwerp of het voeren van diepgaande één-op-één gesprekken, ik draai er mijn hand niet voor om!

Als dagvoorzitter ben ik ervan overtuigd dat kennis van het onderwerp, communicatieve vaardigheden, luisteren en de kracht van overdracht essentieel zijn. Op een evenement sta ik in de schijnwerpers als moderator, terwijl ik er juist voor zorg dat de aandacht niet op mij gericht is. Een succesvolle begeleiding van de dag is als een meeslepend muziekstuk, waarbij verschillende tempo’s, dynamieken en stiltes samenkomen tot een harmonieus geheel.

Weten hoe andere Naomi als dagvoorzitter hebben ervaren? Lees de testimonials.

 

Wat is de taak van een dagvoorzitter?
Als dagvoorzitter speel ik een sleutelrol bij het begeleiden van de dag, het aansturen van sprekers, het in de gaten houden van de tijd en het verzorgen van een vloeiend verloop van het programma.

Wat betekend dagvoorzitter?
Dat is iemand die voor de duur van een hele of halve dag is aangesteld als voorzitter van een symposium, een congres of een andere plenaire bijeenkomst en in die hoedanigheid optreedt als presentator en discussieleider

Wat kost een dagvoorzitter gemiddeld?
De kosten van het inhuren van een dagvoorzitter kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren, zoals ervaring, voorbereiding, duur van het evenement en extra diensten. Gemiddeld gezien variëren de tarieven tussen de €2.500 en de €5.000.

Wat kost een moderator?
Deze bedragen zijn hetzelfde als een dagvoorzitter. De termen dagvoorzitter en moderator worden vaak door elkaar gebruikt maar, sommige mensen onderscheiden deze namen afhankelijk van de “duur” van het event.

 

Naomi Antonius

Foto: Isabell Janssen

Wil je meer weten?
Ik kijk graag met je mee en stel gerichte vragen om tot een helder doel te komen.