De dagvoorzitter met een expertise in sociaal maatschappelijke thema’s.

             Meer dan 20 jaar ervaring op het podium en voor de camera.

Gemeentelijke instellingen:  zorg & welzijn, beleid & integriteit, kunst & cultuur, wet en regelgeving.

Diversiteit op de werkvloer: LHBTQIA+, etniciteit (BIPOC), Gender identiteit en -expressie, mensen met een extra uitdaging.

Maatschappelijke organisaties: kennis instituten, welzijns organisaties, diverse instellingen.

Vrijblijvend sparren en/of een offerte aanvragen?

Opdrachtgevers:

Wat kan ik doen voor jouw event?

Ben je binnenkort van plan een evenement te organiseren? En ben je op zoek naar een dagvoorzitter die als een rode draad de hele dag met elkaar verbindt? De kracht van een geweldige dagvoorzitter ligt in het creëren van interactie met het publiek, het moeiteloos inspelen op de dynamiek van de dag en het naadloos samenbrengen van alle elementen binnen de afgesproken tijd!

Kennis van zaken

Met mijn ervaring “on stage” voor verschillende events, kan ik samen meekijken of het script goed loopt en adviseren op inhoud. Behoefte aan een debat of een interview met een spreker? Ook dat behoort tot mijn expertises. Een totaal ervaring!

Hart voor het vak, oog voor de mens

Als dagvoorzitter/moderator heb ik niet alleen kennis vergaard, maar ook een diepgewortelde passie ontwikkeld voor mensen en organisaties met een maatschappelijk belang.

Tijd bewaker

Vaak is er een tijdsdruk en hebben opdrachtgevers niet een helder beeld  over het geheel van de dag. Geen zorgen, ik zorg ervoor dat jouw evenement vlekkeloos verloopt, met aandacht voor tijd en inhoud.

Humor

Met humor en oprechte betrokkenheid weet ik het publiek te inspireren en de boodschap van het evenement blijvend te laten resoneren.

Over Naomi

Als opgeleid actrice en theatermaker ben ik nog steeds actief in de wereld van theater en televisie. Naast mijn uitvoerende werkzaamheden kwam ik bij toeval terecht in de communicatiesector, wat een geweldige aanvulling bleek te zijn. Mijn specialiteit? Effectieve communicatie, persoonlijke ontwikkeling, mediation, leiderschap en emoties.

Ik richt me voornamelijk op instellingen, organisaties en instanties, waarbij ik als vrouw van kleur en queer een diverse achtergrond en perspectief kan bieden. Met passie ondersteun ik verschillende gemeenschappen, met zowel empathie als een kritische blik.

Ik geloof dat een succesvolle dagvoorzitter uitblinkt in communicatieve vaardigheden en het publiek weet te betrekken. Onder druk blijf ik rustig en ik zorg ervoor dat ik goed op de hoogte ben van het onderwerp van het evenement. Dit is essentieel om ervoor te zorgen dat uw evenement vlekkeloos verloopt. Met jarenlange ervaring ben ik in staat om een podium te creëren voor anderen door anderen.

Testimonials

***Naomi weet met veel charme en humor het publiek te betrekken bij veel onderwerpen. Ze denkt actief mee over de invulling van de dag en geeft goede suggesties hoe je het evenement nog beter kunt maken. Zowel ‘on stage’ als ‘backstage’ was Naomi heel waardevol om mee samen te werken.***

– L. Smit (Gemeente Den Haag)

***Het was erg plezierig om met Naomi samen te werken. Vanaf de voorbereidingen tot de dag zelf is ze een betrokken en inspirerend persoon. Ze denkt mee over het programma, de sprekers en de inhoud. Op de dag zelf is ze erg professioneel, en door haar sympathieke verschijning ook heel erg toegankelijk en geruststellend voor andere sprekers en collega’s.***

 -M Blokpoel (Oranjefonds)

***Aan een paar woorden instructie heb je bij Naomi genoeg. Lastminute viel er een sessie uit en Naomi heeft met haar eigen talenten een fantastische nieuwe sessie vormgegeven. Ze voelt haar publiek altijd goed aan. Streng waar nodig maar altijd empathisch***

 -J van Buuren (COC Nederland)

***Naomi Antonius vatte als dagvoorzitter precies de goede mix tussen de luchtigheid, complexiteit en soms ook hilariteit van het onderwerp en bracht dit over op de zaal. Daarmee bracht ze de sfeer precies naar een niveau waar alle deelnemers iets mee konden. Naomi is een heel fijne dagvoorzitter om mee samen te werken in zowel de voorbereiding als op de dag zelf: geïnteresseerd, kundig, kan goed improviseren en bewaart rust.***

 -Y. Kelders (Rutgers expertise centrum)

***Over Naomi valt er vanwege haar uitmuntende vakmansschap veel te vertellen maar, samengevat zou ik het zo willen omschrijven: kundig, maakt verbinding, serieus en met humor, timemanagement, veelzijdig en integer. Een mens naar mijn hart. Zeker “my number one” als moderator voor mijn volgende event!*** 

– T. Sumter ( Mikel Haman Foundation)

Copyright ©2022 . All Rights Reserved.